You MUST register for an account and log in BEFORE adding your own events, or your data will be lost when you click ‘submit’. Logging in not only helps reduce spam, it will also allow you to edit your events later. When you register for an account, we will also add you to our mailing list for event organisers (opens in new tab), so that we can keep you up to date with essential information about indie events.

.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dita e Ada Lovelace

11 October 2016 @ 6:00 pm - 8:00 pm

Free

Dita Ada Lovelace është një festë ndërkombëtare e arritjeve të grave në shkencë, teknologji, inxhinieri dhe matematikë. Qëllimi i festimit të kësaj dite është krijimi i imazhit të femrës së suksesshme si një model frymëzues nga femrat në shoqëri.

Këtë vit pjesë të aktiviteteve tona në Open Labs do të jetë dhe festimi i kësaj dite. Aktiviteti është i organizuar nga vajzat e Open Labs, por aktiviteti është i hapur për të gjithë. Si pjesë të aktivitetit do jenë prezantimerreth jetës së grave/vajzave të suksesshme në profesione të ndryshme me fokus teknologjine dhe programim. Gjithashtu nuk do të mungojë ndarja e eksperiencave personale nga vajzat pjesëmarrëse pjesëmarrëse.

Details

Date:
11 October 2016
Time:
6:00 pm - 8:00 pm
Cost:
Free
Event Category:

Organizer

Open Labs
Email:
board@openlabs.cc
Website:
www.openlabs.cc

Venue

Open Labs Hackerspace
Rr. Pjetër Budi, Pallati Boga 67
Tirane, 1000 Albania
+ Google Map
Website:
openlabs.cc

.

If you have any questions about the Ada Lovelace Day events calendar, or have any other problems, please email us. Please note that you CANNOT add an event without registering for an account or logging in FIRST.

When you register for an account, we will also add you to our mailing list for event organisers (opens in new tab), so that we can keep you up to date with essential information about indie events.